Teokseni "Ilmestyskirja avautuu" on nyt ilmestynyt painettuna. Kyseessä on käytännöllinen selitysteos Raamatun viimeisestä kirjasta. Ilmestyskirjaa on pidetty vaikeana ymmärtää, mutta tuon tässä teoksessa esiin, miten se on tosiasiassa hyvin yksinkertainen ja käytännöllinen kirja, jossa Jeesus on kaikessa keskuksessa. Se on suureksi lohdutukseksi erityisesti vainotuille kristityille.

Avaan kirjassani Ilmestyskirjan sanoman erityisesti käytännön elämän sovellusten näkökulmasta ja osoitan, miten Ilmestyskirja sitoo Raamatun sanoman yhteen ja auttaa siten koko Raamatun ymmärtämisessä. Käsittelen kirjassani ymmärrettävällä tavalla myös Ilmestyskirjan ennustuksia ja sitä, miten maailmamme tulee päättymään. Näin ollen teokseni auttaa hahmottamaan, mistä monissa nykyajan ilmiöissä on pohjimmiltaan kyse.

Jos asia vähänkään kiinnostaa, niin tilaa ihmeessä kirjani. Parhaiten se onnistuu Books on Demandin verkkokaupasta. Tilauksen voi tehdä myös Adlibrikselta, Bookysta, Cdonista ja muista vastaavista nettikirjakaupoista. Saan jokaisesta myydystä kirjasta pienen kirjailijanpalkkion, joten tilaamalla kirjan voit olla tukemassa hengellistä työtäni ja palvelutehtävääni.